Na závěr jarní plejády se ještě zastavíme v daleké destinaci, ze které vám přineseme speciality z americké kuchyně. Originální servis a pestré menu okořeníme jazzem, který je jak stvořený pro stylový a okázalý večer. Ochutnejte tohle jedinečné koření. Čeká vás variace chutí našeho výběru toho nejlepšího z americké kuchyně - mini hamburgery, plněné jalapeňos papričky, polévka Lobster bisque, hovězí cheesburger, sandwich pastrami, hovězí T-bone steak ze stařeného masa, humr či krevety Foresta Gumpa.
Páteční večer bude doplněný o jazzovou kapelu a vyprávění z cest našeho kamaráda Libora Cenka.
Přijďte zažít rozmanitost této kuchyně s přáteli či rodinou a udělejte si další okázalý den poznáváním kultury vůní a chutí dálek v rámci našeho festivalu ve Mlýně U vodníka Slámy.
Neváhejte a rezervujte si svá místa na telefonním čísle +420 606 718 647.
Jídelníček ke stažení v PDF - klikni zde !302.35 KB22/05/2015, 16:55
Těšíme se na Vás.