Maso plemene Wagyu se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je diamantem mezi masy.
Mramorování zajišťuje vynikající kulinářské dovednosti a nyní tento skvost můžete ochutnat v našem degustačním menu ve čtvrtek 30. 3. 2017 od 17:00 v restauraci U Mlynáře.
Můžete se těšit na ochutnávku a porovnání výběrových mas:
- Hovězí wagyu v nejvyšším mramorování a5+
- Hovězí, jehněčí, kuřecí a vepřové přeštické maso z farmy Rudimov, Hanušovice a farmy rodiny Němcovy, Netín
- Vysoký roštěnec pečený v celku na dřevěném uhlí v keramickém grilu green egg
Pro gurmány, kteří by chtěli okusit vše, bude připravený degustační set pro dva. Rovněž vám nabídneme možnost párování s víny za přítomnosti našeho sommeliera Filipa Tomáštíka.
Přijďte ochutnat ty nejlepší kousky z rukou našeho kuchařského týmu pod taktovkou šéfkuchaře Petra Žurka.
Na akci doporučujeme rezervaci míst na tel. 724 803 462.
Srdečně vás zveme na další zážitkový večer a těšíme se na vás!
Tým Mlýna vodníka Slámy