26. 10. - 28. 10.2018

Dýňové speciality

S letošní úrodou příroda rozhodně nešetřila. Dostalo se ke každému zahradníkovi i nezahradníkovi, že letos to vážně stálo za to. A u nás se dýním obzvlášť daří, sklízíme již od srpna, nicméně k vrcholu v podání našich mistrů kuchařů se dostaneme na konci října.

Sladká chuť dýně je již poměrně známá, našla si své fanoušky ve všech věkových kategoriích a to už od opravdu útlého věku. Stějně tak dýňová polévka, rizoto či pyré, jen tak samotné nebo k dalšímu použití do sladkých i slaných pokrmů. Ale co takhle něco trošku jiného?

Zastavte se na tradiční i netradiční pokrmy k nám, do restaurace U Mlynáře, v půlce podzimu, kdy už je cítit zima ve vzduchu a noci se stávají delší a chladnější. 

Těší se na Vás!

Tým Mlýna vodníka Slámy

Created in ARSYline.cz

Upozornění
Zavřít