Maso plemene Wagyu se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je diamantem mezi masy.
Mramorování zajišťuje vynikající kulinářské dovednosti a nyní tento skvost naleznete i v naší restauraci U Mlynáře. Pod taktovkou šéfkuchaře Petra Žurka si tak můžete vychutnat například Wagyu roštěnou Entercote nebo Wagyu Rib Eye Steak.
Abychom vám zprostředkovali co nejlepší chuťový zážitek, pečlivě vybíráme z nabídky nejlepších druhů a objednáváme maso dle jeho mramorování. Proto se nabídka v naší restauraci může v jednotlivých týdnech lišit. Pro konkrétní nabídku sledujte naše týdenní menu nebo kontaktujte našeho manažera restaurace Filipa na tel. 603 544 307.
Přijďte si vychutnat tuto specialitu oblíbenou po celém světě.
Těšíme se na vás!
Tým Mlýna vodníka Slámy