Srdečně vás zveme na degustační menu do Mlýna, které proběhne ve spolupráci s restaurací Eska ze sítě Ambiente.
Pod rukami dvou skvělých kuchařů vznikne 8chodové degustační menu, aneb jak to vypadá, když se Praha ocitne v Háji.
Martin Makovička - šéfkuchař Mlýna vodníka Slámy
- našeho Martina jistě již dobře znáte a můžete se tak těšit na další degustační menu plné českých surovin a doladěných chutí.
Ondřej Němec - zástupce šéfkuchaře Esky
- Ondra do Prahy přišel z Moravy, byl rovněž součástí našeho Mlýna vodníka Slámy a my jsme rádi, že opět na chvíli spojíme síly. Než však šel do Prahy, odskočil si na chvíli do italských Alp. Odtud si přivezl lásku k severoitalské kuchyni, jejíž jídla rád připravuje dodnes.
- Kromě těstovin je velkým fanouškem české kuchyně.
Užijte si večer - hezky slezsky česky ve Mlýně:
- Kedluben, sýr, ředkvička
- Topinambur, tvaroh, mák
- Sumec, fazole, špek
- Celer, houby
- Kachní srdce, kapusta, bobuloviny
- Jehně, pórek, brynza
- Hovězí žebro, čirok, petržel
- Rakytník, pivo, zakysaná smetana
Cena degustačního menu - 1490 Kč/osoba.
Začátek od 17hodin.
Menu bude možné doplnit o vinné párování dle výběru vinařství Hugo Domaine:
- VOC Pálava 2012
- Chardonnay Kollwentz Leithakalk
- Atzberg Steilterrassen 2016 Gruner Veltliner
- Pinot Noir Domaine Eisgroub Numeri 500
- Merlot Domaine Eisgroub
- St. Laurent Umathum
- Kollwentz Zweigelt Folligberg
- Cremant de Vinselekt Pinot Chardonnay
- Cena 890 Kč/osoba
Rezervace na tel. 724 803 462 nebo e-mailu uslamy@uslamy.cz.
Těšíme se na vás!
Tým Mlýna vodníka Slámy