Nové dubnové mneu od 5.4.2025

Nahlédněte na to, co Vás u nás čeká v dubnu...

Předkrm

Pečené špičaté zelí, rajčatové glazé, miso, lískové oříšky, lahůdkové droždí
Hovězí carpaccio, pesto z medvědího česneku, sýr gran moravia

Polévka

Hovězí vývar, játrové knedlíčky, domácí nudle, zelenina
Zelná z uzených kostí

Hlavní chody

Hovězí žebro po znojemsku s nakládými okurkami a rýží
Jehněčí kýta s jehněčí klobásou, listový špenát, silná jehněčí šťáva s rozmarýnem, domácí halušky s bryndzou
Smažené kuře „KYJEV“ s bylinkovým máslem, bramborovou kaší a okurkovým salátem
Konfitované kachní stehno, silná kachní šťáva, zadělávané červené zeli, špekový knedlík
Siven, beurre blanc z pečené šunky, kefíru a kmínu, olej z medvědího česneku, restovaný celer
Salát s trhaným kachním masem, pečenou dýní a ořechy
Steak dle denní nabídky

Malá jídla

Selská paštika, máslo, nakládaná zelenina, chléb
Výběrové uzeniny a sýry

Dezert

Čokoládová ganache, zmrzlina, drobné ovoce a uzený karamel
Tiramissu

Těšíme se na Vás

Výpis alergenů

Výpis alergenů

  • 1. Obiloviny obsahující lepek
  • 2. Korýši
  • 3. Vejce
  • 4. Ryby
  • 5. Podzemnice Olejná (arašídy)
  • 6. Sójové boby (sója)
  • 7. Mléko
  • 8. Skořápkové plody
  • 9. Celer
  • 10. Hořčice
  • 11. Sezamová semena (sezam)
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany
  • 13. Vlčí bob (lupina)
  • 14. Měkkýši

Created in ARSYline.cz

Upozornění
Zavřít