Společně s naším stálým jídelním lístkem se můžete těšit také na tyto Velikonoční speciality.
Velikonoční menu 18. - 20. 4.
Předkrm
Smažený jehněčí brzlík, aioli z medvědího česneku | 238 Kč | |
Restovaná jehněčí játra na topince, pečená šalotka, domácí kečup, bylinky | 238 Kč |
Hlavní chody
Dušená jehněčí plec z farmy Rudimov, velouté z medvědího česneku a špenátu, grilovaná jarní cibulka, smažený chřest | 465 Kč | |
Jarní kuřátko, glazovaná mrkev, hrášek na másle, pečená nádivka | 365 Kč |
Těšíme se na Vás
Fotogalerie restaurace
Podívat seVýpis alergenů
Výpis alergenů
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 2. Korýši
- 3. Vejce
- 4. Ryby
- 5. Podzemnice Olejná (arašídy)
- 6. Sójové boby (sója)
- 7. Mléko
- 8. Skořápkové plody
- 9. Celer
- 10. Hořčice
- 11. Sezamová semena (sezam)
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany
- 13. Vlčí bob (lupina)
- 14. Měkkýši