Velikonoční menu 18. - 20. 4.

Společně s naším stálým jídelním lístkem se můžete těšit také na tyto Velikonoční speciality.

Předkrm

Smažený jehněčí brzlík, aioli z medvědího česneku 238 Kč
Restovaná jehněčí játra na topince, pečená šalotka, domácí kečup, bylinky 238 Kč

Hlavní chody

Dušená jehněčí plec z farmy Rudimov, velouté z medvědího česneku a špenátu, grilovaná jarní cibulka, smažený chřest 465 Kč
Jarní kuřátko, glazovaná mrkev, hrášek na másle, pečená nádivka 365 Kč

Těšíme se na Vás

Výpis alergenů

Výpis alergenů

  • 1. Obiloviny obsahující lepek
  • 2. Korýši
  • 3. Vejce
  • 4. Ryby
  • 5. Podzemnice Olejná (arašídy)
  • 6. Sójové boby (sója)
  • 7. Mléko
  • 8. Skořápkové plody
  • 9. Celer
  • 10. Hořčice
  • 11. Sezamová semena (sezam)
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany
  • 13. Vlčí bob (lupina)
  • 14. Měkkýši

Created in ARSYline.cz

Upozornění
Zavřít