S radostí a chutí se pouštíme do další speciálky a přinášíme zpátky vaše oblíbené řízkové speciality.
Tentokrát budeme smažit řízky kančí, telecí, vepřové či jehněčí. A pro vás, kteří máte raději rybu než maso, budeme mít pstruha po mlynářsku.
Novinkou bude možnost kombinovat řízky s různými přílohami dle vašich chutí.
K tomu všemu bude připravena degustace pálenek našeho oblíbeného Žufánka. Přijděte a vyzkoušejte kombinaci řízku se slivovicí, hruškovicí, rynglovicí, meruňkou nebo jinou ze skvělých pálenek, kterou vám představí náš tým.
Srdečně vás zveme na podvečer s vůní řízků a se špetkou hravosti - čtvrtek 16. 3. 2017 od 17:00.
Menu přineseme již brzy.
Doporučujeme rezervaci míst na tel. 724 803 462.
Těšíme se na vás!
Tým Mlýna vodníka Slámy