Tradiční dubnová akce, na kterou se každoročně těší všichni gurmáni z blízkého i vzdáleného okolí, pokračuje letos již pátým ročníkem. A my budeme opět součástí.
Hlavní myšlenkou tohoto projektu je vrátit na jídelní lístky regionální kulinářské speciality našich předků, za využití kvalitních regionálních produktů. Návštěvníci tak mají jedinečnou možnost ochutnat typickou chuť slezské kuchyně. Nabídka receptů je široká a dnešní kuchyně dovoluje i moderní pojetí.
Přijdte ochutnat v týdnu od 13. do 22. 4. naši nabídku.
Hosté budou moct nejen ochutnat širokou nabídku pokrmů, ale i je ohodnotit, tím se zapojit do soutěže a případně i získat některou ze zajímavých cen.
Doporučujeme rezervaci míst na tel. 724 803 462.
Informace o celé akci a soutěžích naleznete na stránkách Opavského Slezska:
http://bit.ly/Tyden_slezske_kuchyne_2018
Těšíme se na vás!
Tým Mlýna vodníka Slámy