Tomáš Levý pochází z Krkonoš. Zkušenosti sbíral v restauraci Infinity s populárním klubem, Kampa parku na Letné a stál u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, která se pyšní michelinskou hvězdou. Poté působil ve vyhlášeném moravském podniku Café Fara a nyní pracuje jako externí šéfkuchař a konzultant v několika restauracích napříč Českou republikou.
Vyberte si z termínů čtvrtek 5. října ve společenském sále nebo pátek 6. října v naší restauraci U Mlynáře vždy od 18 hodin. Cena šestichodového degustačního menu je 1 190 Kč.
- "Mi cuit " zauzený pstruh, merlík, mandle a kvásek
- Kohout na víně v chlazené formě
- Dýně, slanina, kachní játra a pepř
- Jehně z Rudimova, lilek, fenykl, hořčice a papriky
- Kančí hřbet a koleno, topinambur, zelí a černý česnek
- Koblížek, rakytník,mražený jogurt
K menu je možné zakoupit párování s víny pod taktovkou našeho somelliéra Filipa Tomáštíka v ceně 390 Kč.
Obdarujte své blízké gurmánským zážitkem. Rádi vám připravíme dárkový poukaz pro tuto událost.
Rezervujte si místo včas emailem na vendula@uslamy.cz nebo telefonicky na čísle 608 092 092.
Těšíme se na vaši návštěvu,
tým Mlýna vodníka Slámy