Zima v našem areálu je jedna z těch nejkouzelnějších, než ji ale svatý Martin přiveze, užijme si spolu týden plný pečené husičky, mladého vína a svátečních koláčů.
Podzim by se dal považovat za gastronomický vrchol. Degustací se to jen hemží a člověk ani neví, co ochutnat dřív. Ale husí hody, to je klasika.
Zveme tedy všechny milovníky jídla a prvního letošního vína do restaurace U Mlynáře, kde budeme celý týden podávat tradiční pokrmy v našem originálním venkovském podání.
Můžete se těšit na:
- Týdenní menu tradičních i netradičních husích specialit
- Ochutnávku mladých vín
- Nedělní brunch 11. 11. od 11 hodin v našem sále seslavnostním otevřením Svatomartinských vín
Jen se pokochejte minulými ročníky a nezapomeňte si rezervovat svá místa v restauraci i pro nedělní brunch na telefonním čísle +420 724 803 462.
Na všechny se těšíme!
Tým Mlýna vodníka Slámy